Hlavní obsah

Inovativní zubní kartáček – je konec špatnému dechu!

Novinky, GlaxoSmithKline,s.r.o

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klinicky testovaný a ověřený účinek – speciální antibakteriální stěrka odstraní až 5x více bakterií než samotné čištění zubů. Ale proč se bavíme o bakteriích? V každých lidských ústech najdeme...

Článek

... milióny bakterií. Proto jsme vyvinuli zubní kartáček s antibakteriální stěrkou, která je určena pro čištění jazyku. Právě tam totiž najdeme až 85 % všech bakterií z celé ústní dutiny, které jsou jednou z hlavních příčin nepříjemného zápachu z úst. Zubní kartáček Odol3dent Zuby a jazyk díky antibakteriální stěrce odstraní až 5x více bakterií než samo čištění zubů. Výrazně tak pomáhá nejen k příjemnému dechu. 

Aby vaše péče byla úplná, použijte zubní pastu Odol3dent Zuby a jazyk, která vyčistí nejen zuby, ale i jazyk a celou ústní dutinou. Mikroaktivní pěna proniká i do těžko přístupných míst a její antibakteriální složka odstraní bakterie, které bývají hlavní příčinou nepříjemného zápachu z úst. Pasta standardně poskytuje 3-násobnou profylaxi (= ochranu), a to proti zubnímu kameni, zubnímu kazu a parodontóze. Kromě standardní varianty si můžete vybrat i pastu bělicí. 

Zubní kartáčky i zubní pasty Odol3dent Zuby a jazyk jsou k dostání v obchodních řetězcích, drogeriích a lékárnách. Více informací najdete na www.odol3dent.cz.

Výběr článků

Načítám