Hlavní obsah

Neuvěřitelný příběh mého domu - filmový trhák pro stavebníky

Novinky, Xella CZ

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud si myslíte, že je stavařina nuda, jste na omylu! Nanečisto si nyní stavbu jednoho rodinného domu můžete vyzkoušet díky novému dvacetiminutovému filmu s názvem Neuvěřitelný příběh mého domu. Přesvědčte se sami!

Článek

Nejnovější instruktážní snímek poutavým způsobem popisuje stavbu rodinného domu. Originální filmeček z produkce společnosti Xella CZ vás pobaví a zároveň poučí. Využijí jej jak ti, kteří plánují stavbu svépomocí, tak ti, kteří si pro stavbu vyberou profesionální firmu. Srozumitelně a zároveň vtipným způsobem vás film provede krok po kroku celou stavbou. Od plánů, přes první kopnutí do země, až po nastěhování. Všem, kdo se pustí do stavby rodinného domu, ukáže, na co si dát pozor, a jak postavit skutečně kvalitní dům s výbornými parametry.

xella

Podívejte se na krátkou ukázku z filmu

Podívejte se na krátkou ukázku z filmu

Film zachycuje výstavbu rodinného domu s využitím pórobetonového zdicího systému YTONG. Film je tedy určen především pro ty, kteří od svého domu očekávají vysokou kvalitu, životnost a komfort. Netradiční film můžete vidět on-line na internetových stránkách společnosti. Podívejte se na krátkou ukázku! Snímek si můžete také bezplatně objednat na internetových stránkách společnosti Xella CZ.

Výběr článků

Načítám