Hlavní obsah

Jak mi velký trapas a účinný Sensodyne pomohly vyřešit problém s citlivými zuby

Novinky, Senzodyne

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vždycky jsem trpěla zvýšenou citlivostí zubů, to znamená, že mé zuby trpěly, dopřála-li jsem si zmrzlinu, horkou kávu či dobíhala v lednu tramvaj s úsměvem. Ale naučila jsem se s tím žít; vždycky jsem si říkala, že: "Někdo prostě má citlivé zuby".

Článek

Měli jsme firemní večírek a já se vyhýbala nápojům s ledem, abych se zase nemusela držet za pusu a čekat, až přejde ta známá ostrá bolest. Když ale šéf přišel s ledovým přípitkem, nemohla jsem odmítnout. Mé citlivé zuby to ovšem nevydržely. Bolestí se mi stáhlo hrdlo, že jsem nemohla polknout. Bylo jasné, že se obsahu úst musím okamžitě zbavit. Vyplivla jsem přímo za sebe, kde měl stát popelník. Stál, ale mezi ním a mnou ještě pan ředitel. Plivla jsem přímo na něj. Takový trapas!

Tak jsem se rozhodla konečně řešit svůj problém s citlivými zuby, abych už nikdy nebyla vystavena stejně trapné situaci. Zubař mi doporučil výrobky Sensodyne, které jsou speciálně vyrobeny na péči o zuby se zvýšenou citlivostí, doporučil mi měkký kartáček a jemnější techniku čištění.

A všechno funguje! Jsem nadšená, že si mohu dávat zmrzlinu, kdy se mi zachce.

Takže když mě generální ředitel při další návštěvě pozval na kávu, mohla jsem si jí opravdu vychutnat, protože mé zuby už to prostě snesly.

Výběr článků

Načítám