Hlavní obsah

Zloději ukradli půltunový bankomat holýma rukama, zachytila je kamera

Novinky, Jakub Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S žádnými složitými způsoby krádeže bankomatu si nelámali hlavu tři maskovaní muži v Indii. Holýma rukama si odnesli asi 500 kilogramů vážící bankomat, při činu je ale zachytila bezpečnostní kamera. Záběry nyní zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zloději ukradli bankomat holýma rukamaVideo: AP

 
Článek

K incidentu došlo v polovině září na západě země poblíž města Súrat. Tři maskovaní muži vnikli do zabezpečeného objektu a holýma rukama za pomoci jednoduchých nástrojů z něj odnesli půltunový bankomat.

Ten později objevila policie asi 150 metrů od místa krádeže rozebraný a bez peněz. Muži si odnesli 800 tisíc indických rupií (253 tisíc korun) a policie je doposud nedopadla.

Po výbuchu bankomatu na Slovensku létaly vzduchem bankovky

Evropa

Na základě zveřejněných záběrů z bezpečnostních kamer policie věří, že se dostane na stopu zdatným zlodějům, kteří šli na věc úplně jinak než jejich irští kolegové. Těm se vloni na podzim podařilo při krádeži bankomatu zbourat buldozerem celou čerpací stanici.

Reklama

Výběr článků

Načítám