Hlavní obsah

Zdivočelý vozík s občerstvením řádil na letišti v Chicagu

Novinky, pal

Vůz s občerstvením způsobil v pondělí naprostý chaos na letišti v O'Hara v americkém Chicagu. Až zásah zaměstnance American Airlines bezuzdné řádění splašeného vozíku ukončil.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na ploše chicagského letiště O´Hara se splašil vozík s cateringemVideo: Reuters

 
Článek

„Nejdříve bylo vtipné sledovat, jak splašený vozík jede. Když ale zrychlil, začal představovat nebezpečí pro lidi,“ vyjádřil se pro CNN lékař Kevin Klauer, který šílenou jízdu natočil, když čekal na svůj let do Tenessee.

Na videu je vidět, jak se vůz veliký asi jako dodávka divoce točí v kruzích a kolem sebe trousí přepravky s jídlem. Zaměstnanci letiště se ho pokouší zastavit, ale je evidentní, že situaci příliš pod kontrolou nemají - vůz se dále přibližuje k letadlu.

Vše ukončil až jeden z členů letištního personálu, který do splašeného vozu narazil vozíkem určeným k přepravě bagáže. Tímto manévrem se mu podařilo cateringový vůz převrhnout a jeho zběsilou jízdu ukončit.

Muž na Uherskohradišťsku měl za traktorem nákupní vozík a jezdil nakupovat

Krimi

American Airlines ve svém prohlášení uvedly, že situaci způsobil zřejmě zaseknutý akcelerátor vozíku, a ocenily pohotovou reakci letištního zaměstnance.

Podle aerolinek nedošlo k žádnému zranění a jediným následkem celého incidentu bylo desetiminutové zpoždění jednoho letu.

Reklama

Výběr článků

Načítám