Hlavní obsah

Muž na Uherskohradišťsku měl za traktorem nákupní vozík a jezdil nakupovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

S dodržováním zákonů si příliš hlavu neláme starší muž ze Starého Města na Uherskohradišťsku. Se zákazem řízení a opilý brázdil ulice na malém traktoru. Za traktor navíc připojil nákupní košík plný zboží a ještě naboural policejní auto.

Foto: Policie ČR

Muž jezdil na nákupy traktorem a opilý.

Článek

Muže za volantem traktoru zastavila hlídka v neděli před půlnocí v ulici Východní. Nadýchal 0,46 promile a řídil, přestože má zákaz řízení. Policisté mu zakázali jízdu a vydali se za dalším případem.

O dvě hodiny později ho však zahlédli znovu, jak uhání na traktoru. Tentokrát ho zastavovali v ulici Velkomoravská, traktorista však nedobrzdil a narazil policistům do služebního auta.

Foto: Policie ČR

Traktor neměl platnou technickou.

„Traktor, za jehož volantem neměl hříšník co dělat, byl celý obklopen nákupem. Dokonce vzadu měl přivázaný nákupní koš, který samozřejmě nebyl jeho. Ten si pořídil za pět prstů u supermarketu,“ uvedla mluvčí policie Milena Šabatová.

Dechová zkouška ukázala 0,36 promile, způsobená škoda při nehodě je 20 tisíc korun.

S mužem, který si jel nakoupit za volantem traktoru, měl co dočinění už před 14 dny strážník městské policie. I tehdy byl opilý a navíc agresivní, proto skončil na služebně.

Policisté muži po posledním případu traktor odebrali. Ve vězení může strávit až dva roky.

Reklama

Výběr článků

Načítám