Hlavní obsah

Výrostci zbili na ulici francouzského Ježíška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Za dobrotu na žebrotu - tato slova si mohl říci Francouz, který v přestrojení za "Otce Noela" (Pere Noel - francouzský Ježíšek) chodil ve městě Ales na jihu země po ulicích a rozdával dětem sladkosti. Skončil zbitý místními výrostky, informovaly v úterý policejní zdroje.

Foto: Jiří Smutný

Stavba nové zastávky

Článek

Noel v sobotu obdaroval také skupinu šesti zhruba patnáctiletých mladíků, kterým se však jejich příděl cukrovinek zdál malý. Dožadovali se proto dalších, což muž s červenou čepicí a dlouhým bílým plnovousem odmítl s tím, že musí zbýt i pro další děti.

Jeden z výrostků se na muže vrhnul, francouzskému Ježíškovi se podařilo odolat. Již však nepřemohl další rány útočníků, kteří jej povalili na zem, brutálně ztloukli a zkopali. Než mu přišli na pomoc kolemjdoucí, stačili neznámí útočníci zmizet.

Napadený ale ani přes trpkou zkušenost a četné modřiny na těle nerezignoval, bude ve svém turné po ulicích pokračovat až do 25. prosince. V tento den se v zemi galského kohouta rozdávají dárky. Přes své odhodlání podal na policii v Ales trestní oznámení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám