Hlavní obsah

Veverka zastavila vlak. Čekalo se, až odskáče pryč

Novinky, Markéta Klánská
Orlando

Jako David a Goliáš. Veverka se postavila do cesty vlaku a překvapivě zvítězila. Strojvedoucí zastavila, troubila a čekala tak dlouho, dokud se veverka neuráčila odskákat pryč. Cesta mezi dvěma zastávkami jednokolejky se tak protáhla na 45 minut. Kde jinde by se něco takového mohlo stát než v zábavním parku určeném zejména pro děti?

BEZ KOMENTÁŘE: Veverka zastavila vlak v zábavním parku Disney World

 
Článek

Na videozáznamu, který koncem května pořídil jeden z návštěvníků floridského zábavního parku Disney World v Orlandu, je vidět, jak se souprava přibližuje do zastávky jen kousek po kousku a občas troubí.

„Je tam veverka na trase a řidička ji nechce přejet, proto se jen po centimetrech přibližuje,“ uvedl 33letý Američan z Las Vegas, který záznam pořídil.

A skutečně, na betonové konstrukci jednokolejky chvilkami ležela a chvilkami poskakovala veverka, ke které sem tam ještě přilétla straka. Scéna jako šitá na míru dětskému zábavnímu parku, kde není kam spěchat a i život obyčejné veverky má velkou cenu.

Cestující, kteří čekali na jednokolejku, podle záznamu ale nereptali, že musí nesmyslně dlouho čekat. Namísto toho malého hlodavce povzbuzovali, aby běžel dál a nezůstával v cestě vlaku. Když nakonec odskočil pryč z koleje, následoval hlasitý aplaus.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám