Hlavní obsah

V Indii se narodilo tříoké tele, pro místní je božstvem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poblíž města Rádžnandgaon ve státě Čhattísgarh se v polovině ledna narodilo tele, které má tři oči. To vzbudilo mimořádnou pozornost místních, někteří z nich tvrdí, že se jedná o inkarnaci hinduistického boha Šivy.

BEZ KOMENTÁŘE: Tele se třetím okem na čele je podle vesničanů převtělením boha Video: Newsflare, AP

 
Článek

Třetí oko má tele patřící hrdému farmáři Hemantu Chandelovi umístěno na čele. Kromě toho se také narodilo s párem nozder navíc. Jinak je však zcela v pořádku a je zdravé.

Turisté v Pamukkale objevili dvouhlavou želvu

Koktejl

V hinduistické společnosti, kde je kráva považována za posvátné zvíře, se jedná o něco výjimečného. Tele, které má být podle některých vtělením boha Šivy, se stalo mimořádně slavným. Někteří věřící se dokonce vydali na pouť, aby zvíře spatřili na vlastní oči.

Veterinářům se uctívání deformovaných zvířat nelíbí

Majitel telete je přesvědčený, že narození zvířete přinese do vesnice štěstí a bohatství. Se zástupy věřících, které se do vesnice hrnou, se jeho proroctví může naplnit. To celé však k nelibosti místního veterináře Madana Ananda. „Jedná se o neobvyklou, ale vědecky dobře vysvětlitelnou deformaci, nemá to nic společného s vírou ani zázraky,“ prohlásil pro místní média.

V indickém chrámu ubili muže, chtěl prý spáchat svatokrádež

Svět

Indičtí veterináři vydali společné prohlášení, ve kterém varují před uctíváním zvířat s fyzickými deformacemi. Podle prohlášení k němu dochází v celé řadě venkovských oblastí a může to mít nebezpečné důsledky.

Reklama

Výběr článků

Načítám