Hlavní obsah

V bratislavském Manhattanu straší, přítomnost duchů potvrdili kněží

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Majitel bytu v bratislavském věžáku Manhattan si stěžuje, že v komplexu straší několik duchů, kteří se nedovedou smířit se svojí smrtí. Server topky.sk uvedl, že přítomnost bytostí ze záhrobí ve věžáku zdokumentovali dva kněží a jeden senzibil.

Článek

„Je to potvrzené, v našem baráku straší,“ uvedl jeden z majitelů bytů v internetové diskusi. Podle něj se duchové projevují pískáním a vytvářením dojmu, že v bytě něco hlasitě bouchlo. Občas se údajně ozvou také voláním „Haló!“.

Obyvatel bratislavského Manhattanu tvrdí, že kněží i senzibil potvrdili přítomnost duchů. „Je to fakt, a je potřeba s tím něco dělat. Zřejmě se jedná o oběti tragických havárií z nedaleké křižovatky,“ uvedl diskutující.

Odborníci na záhrobí mu měli poradit, aby měl stále zapálenou minimálně 25 centimetrů dlouhou bílou svíčku. Obyvatelé domu se nemají zdržovat na balkónech, neměli by odpovídat duchům a neměli by kouřit v koupelně. Pořádným úderem pro duchy prý bude, když se všechny prostory domu vysvětí.

Většina obyvatelů komplexu se na celou záležitost dívá s nadhledem. Někteří se však vážně zamýšlí, co by za podivnými zvuky mohlo být.

Manhattan je 87 metrů vysoký věžák v širším centru Bratislavy. Za svůj vzhled získal cenu stavba roku. Krátce po kolaudaci se stal terčem kritiky, protože do něho zatékalo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám