Hlavní obsah

Utratil miliony, aby vypadal jako Korejec. Výsledek posuďte sami

Britský zpěvák Oli London je odhodlaný k tomu, vypadat co nejvíc jako Korejec. Jednatřicetiletý muž už se za Asiata prohlásil a podstoupil řadu plastických operací, které mu mají v jeho snu pomoct. Za změnu vzhledu utratil v přepočtu už asi 4,5 milionu korun.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Brit utratil v přepočtu 4,5 milionu korun, aby vypadal jako KorejecVideo: Caters News/Oli London, AP

 
Článek

Zpěvák Oli London se narodil jako Angličan, v průběhu let se však nechal inspirovat hudebním žánrem K-pop, který je populární zejména v Jižní Koreji. Jako velký nadšenec plastických operací se následně pokusil v Korejce proměnit.

S botoxem ve tváři si užívá luxusu, teď mladý muž vyhlíží staršího sponzora

Muži

Jako Korejec se nedávno identifikoval, přičemž podstoupil už také operaci očí. Jeho obsese asijským stylem přitom začala už v roce 2013, kdy v Jižní Koreji pracoval jako učitel angličtiny, uvedla agentura AP.

Od té doby utratil asi 150 tisíc liber (4,5 milionu korun) za plastické operace včetně liposukce, úprav lícní kosti, čelisti či zmenšení prsou. S výrazným make-upem a růžovými vlasy se teď snaží pobláznit všechny fanynky a fanoušky, kterých má na svém instagramovém profilu zhruba 300 tisíc.

Chcete se dozvědět, jak vypadá katalog dámských přirození a nahlédnout pod ruce plastickému chirurgovi? Poslechněte si v přehrávači rozhovor s českým lékařem Vojtěchem Šanderou, který byl hostem podcastu Guláš

Podcast Guláš

Pravidelný přísun rozhovorů, které nemají žádnou škatulku. Před kamerou se s moderátorem Kubou Štěpánkem objevují hosté ze širokého společenského spektra. Naladíte každý druhý čtvrtek na Podcasty.cz, Spotify nebo Apple Podcasts.

Reklama

Výběr článků

Načítám