Hlavní obsah

Tori Spellingová porazila chodkyni a zaplatí za to

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BEVERLY HILLS

Kalifornská luxusní čtvrť Beverly Hills, která třicetiletou herečku Tori Spellingovou vynesla na hvězdné nebe, jí nyní paradoxně přinesla kopec smůly. Dcera slavného producenta Aarona Spellinga se tu totiž proháněla ve svém voze a přitom údajně přehlédla chodkyni.

Foto: Josef Zajíc

Kino LUNA v Ostravě - Zábřehu na Výškovické ulici 113. 18.3.2013

Článek

Elsira Booneová skončila po nehodě v nemocnici a nyní herečku žaluje o plat, o který přišla během pracovní neschopnosti. Na tom všem by nebylo nic zvláštního, kdyby se celý incident nestal před rokem.

"Přiznávám, že jsem paní Booneovou skutečně zranila. Je také pravdou, že pak skončila v nemocnici. Nedokáži ale dost dobře pochopit, proč s tím přichází až po roce. Dávno je zotavená a pracuje. Přišlo to jako blesk z čistého nebe. Budu se určitě bránit," uvedla Spellingová, která nyní povolala zástup právníků, kteří ji budou hájit.

Kolik bude stát "rameno"?

Booneová si při srážce s hereččiným cadillacem vedle drobných zranění zlomila rameno. "Podala jsem na Spellingovou žalobu za ublížení na zdraví a také po ní požaduji finanční odškodné za dobu, co jsem nemohla pracovat. Je jedno, kolik doby od havárie uplynulo. Požaduji satisfakci," řekla novinářům Elsira Booneová.

Kolik peněz po seriálové hvězdě Booneová požaduje, není známo. Zdráhají se to sdělit i právníci Tori Spellingové, kteří vymýšlejí, jak svoji klientku ze sporu dostat bez finanční újmy. Prozatím herečku hájí tím, že byla při havárii oslněna sluncem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám