Hlavní obsah

Thajská Miss Jumbo: Tloušťka je krásná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NAKHON PATHOM

V době vyhublých supermodelek a bizarních diet se organizátoři thajské soutěže "Miss Jumbo" rozhodli vykročit opačným směrem a vybrat dívku kilogramy více než štědře obdařenou.

Článek

Každoročně pořádaná soutěž, která má kromě pozornosti ke krasavicím velikosti XXL získat také finanční prostředky na záchranu tenčící se populace thajských slonů, umožňuje podat přihlášku dívkám s minimální váhou 80 kilogramů. V letošním roce se soutěže účastnilo 24 dívek.

"Chtěla bych lidem ukázat, že to, že jsem tlustá, ještě neznamená, že nejsem krásná nebo nadaná," svěřila se osmnáctiletá vítězka Miss Jumbo Tarnrarin Čansavangová, která váží 110 kilogramů.

Vítězky Miss Jumbo. Foto: REUTERS/Chaiwat Subprasom

Zatímco porotci se snažili spravedlivě posoudit nejen vzhled dívek, ale také jejich inteligenci a vlohy v různých disciplínách, diváky přece jen nejvíce fascinovaly taneční kreace boubelatých krásek a šaty odhalující zaoblené tukové polštářky.

Vítězka Miss Jumbo Tarnrarin Čansavangová. Foto: ČTK/AP

Těch vystavila nejvíc na odiv vysokoškolačka Sančanok Mekkeavová, která díky nejvyšší váze v soutěži získala čestnou cenu Miss Jumbo Universe - vítězství jí připadlo za 182 kilogramů hmotnosti.

Anketa

Souhlasíte s Miss Jumbo, že tloušťka je krásná?
Ano
23 %
Ne
77 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1692 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám