Hlavní obsah

Tereza Kerndlová ukázala své sexy tělo v podvazcích

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Tereza Kerndlová nafotila svůj první kalendář. Na fotografiích se ukázala v sexy prádélku i podvazcích. Její křivky by jí mohla závidět leckterá modelka.

Článek

Kerndlová fotila svůj první kalendář v srpnu v Holandsku. Písek a moře ji nelákaly. "Vybrali jsme si Amsterdam, protože jsme chtěli něco netypického, všechny holky se fotí na pláži u moře a Amsterdam má mnohá zajímavá zákoutí," prozradila Kerndlová.

Sexy snímky má na triku proslulý fotograf Jiří Turek, který v minulosti fotil například kalendář s Jitkou Čvančarovou. Kerndlová fotografovi pózovala do kalendáře jako drsná prostitutka, představí se v blond paruce a ukáže se i jako něžná lolitka.

Protože Tereza dlouhodobě spolupracuje s nadací Kapka naděje, jako kmotru kalendáře si vybrala Vendulu Svobodovou. Na křtu se nedražil pro charitu tradičně jeden kalendář, ale Tereza se rozhodla dražit postupně dvanáct obrazů se zarámovanou fotografií. Každý obraz představoval jeden měsíc.

"Jsem nadšená, je to neuvěřitelné. Takový úspěch jsem nečekala. Tři fotky se vydražily dokonce po sto tisících. Dohromady se vybralo 386 tisíc korun, které poputují na léčbu onkologicky nemocných dětí," dodala Kerndlová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám