Hlavní obsah

Sting v klubech mění partnerky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Trudie Stylerová, manželka britského zpěváka Stinga, prozradila podrobnosti z jejich intimního života. Připustila, že spolu s oblibou chodí do klubů, kde si návštěvníci vzájemně vyměňují partnery. Informaci přinesl deník The Sun.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

Sting a Stylerová spolu již dvanáct let vedou poklidné a šťastné manželství bez škrábanců. Možná právě délka vzájemného soužití je vedla k okořenění jejich vztahu, v němž jsou prý oba stále velice aktivní.

Stylerová, matka čtyř dětí, si je podle vlastních slov plně vědoma, že se její muž v klubech setkává s jinými ženami, s nimiž se následně odebírá do soukromí.

"Nežárlím, chodím do klubů s ním a dívám se, jak balí ženy, zatímco já postávám v koutě," uvedla Stylerová a dodala, že Sting se v návštěvě nočních podniků na výměnu partnerů vyžívá. "Rád si zve domů různé ženy a nechá mě se dívat, jak se milují."

"Jsem Evropanka, děláme to, co tu provozují nám podobní lidé. Jsme mnohem šťastnější než vy (Američané)," vysvětlila Trudie.

Sting se již v minulosti nechal slyšet, že má k sexu velmi pozitivní vztah. S manželkou se prý občas oddávají technikám tantry, která je považována za umění sexu a která jim umožňuje nekonečné hodiny milování.

Reklama

Související témata:

Související články

Stingův chlad tepající životem

Včera vydané nové album Sacred Love anglického zpěváka Stinga (vl. jménem Gordon Matthew Sumner) nepřináší tak výrazný hit, jakým byla skladba Desert Rose...

Stingovo album reaguje na válku v Iráku

Po čtyřleté odmlce se britský zpěvák, skladatel a herec Sting (51) vrátil na hudební scénu s albem Sacred Love, které reaguje na válku v Iráku. Téma desky...

Výběr článků

Načítám