Hlavní obsah

Štěpánka Duchková kvůli rozvodu mění styl

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Štěpánka Duchková se v poslední době snaží o změnu stylu. Nechává si narůst delší vlasy, jinak se líčí a kupuje si nové oblečení. Proslýchá se, že její pozvolná proměna souvisí s jejím rozvodem s manželem žijícím ve Švýcarsku. Sama moderátorka to potvrdila.

Foto: Anna Čelouchová

O španělské kultuře, gastronomii a památkách uslyšíte na zámku v Mníšku pod Brdy.

Článek

"Změnila jsem co se dalo, protože měním svůj život - rozvádím se," nechala se slyšet Štěpánka, jejíž manžel pracuje ve švýcarské televizi, a tak spolu prožívali takzvaný vztah na dálku.

"Nikdo z nás se nechtěl vzdát své kariéry. Scházeli jsme se tak jednou za čtrnáct dní. A protože on byl narozdíl ode mne zcestovalý, ani se mu moc nechtělo jezdit se mnou někam do cizích zemí na dovolenou," popsala Duchková své dosavadní manželství.

Život prý změnila radikálně, opět se vrátila ke sportování. "Chystám se také do Jizerských hor na lyže," doplnila.

Silvestr jako z pohádky

Štěpánka sice o ctitele nouzi nemá, ale novou lásku si zatím nenašla. Věří ale, že ji jistě potká. "Zatím si užívám báječné volnosti. A tak se těším na Silvestra, kterého letos prožiji s manželi Vyskočilovými. Anife, žena Ivana Vyskočila, je moje velká kamarádka a já navíc bydlím v domě vedle nich," sdělila Duchková.

"Na Silvestra máme být všichni převlečeni za nějakou pohádkovou bytost. Já přijdu jako včelka Mája," usmála se moderátorka, v jejímž šatníku se nyní objevil i nový kožich. Tím si chtěla udělat radost.

"Je to nádherný kožíšek, vypadá úžasně. Je umělý a vůbec nepředstírá nějaké zvíře. Já bych pravý kožich na sebe nevzala, protože miluji zvířata," vysvětlila. "Ale můj luxusní kožich má jednu vadu. Trochu pouští chlupy, zatím jsem neměla odvahu si ho vzít na nějaký večírek. Tak se na něj zatím alespoň dívám," uzavřela Duchková.

Reklama

Související články

Štěpánka Duchková s miminkem nepospíchá

Štěpánka Duchková, moderátorka zpravodajského deníku a nedělního pořadu Partie, je se svou prací spokojena. O uvádění zábavných pořadů proto ani příliš...

Výběr článků

Načítám