Hlavní obsah

Simona Krainová má nového milence, randí se synem Karla Vágnera

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Topmodelka Simona Krainová (36) má nového milence. Po rozchodu s hokejistou Jiřím Hudlerem našla novou lásku. Už více jak měsíc randí s Karlem Vágnerem (34), podnikatelem a nejstarším synem skladatele Karla Vágnera.

Článek

Podnikatel Vágner je o dva roky mladší než modelka. Seznámili se v New Yorku. Simonu tam pozvala Fashion TV, jejíž licenci Vágner vlastní v Čechách a na Slovensku a vede ji společně se svojí expřítelkyní Zuzanou Poláčkovou.

S bývalou přítelkyní Zuzanou má nejstarší syn hudebního skladatele Karla Vágnera dvouročního syna Káju. Rozešli se před několika měsíci, televizi ale nadále vedou společně. Zuzana se ve světě módy pohybuje léta. Pracovala jako maskérka a stylistka. Spolupracovala s předními módní tvůrci. 

"O svém soukromí mluvit nebudu. Mám nový vztah a chci si ho hýčkat," prozradila Simona Krainová. I na křtu svého kalendáře měla topmodelka Karla Vágnera po svém boku. Málokdo ale ještě tušil, že jde o muže, který nahradil v Simonině srdci hokejistu Jiřího Hudlera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám