Hlavní obsah

Siláci si hodili na ramena automobily a pochodovali

– Sevastopol
Novinky, zkr

Nejsilnější atleti z celého Ruska se o víkendu v Sevastopolu na okupovaném Krymu účastnili soutěže, při které ukazovali, že lidé jsou silnější než stroje. Jednou z disciplín bylo nasadit si na ramena osobní vůz a ujít s ním co nejdelší vzdálenost. Vítězem se nakonec stal 22letý strongman z Omsku, informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Atleti v Sevastopolu ukázali sílu svých svalůVideo: Reuters

 
Článek

Všichni soutěžící měli před sebou nelehký úkol. Kromě toho, že museli co nejdál odnést auto vážící 405 kilogramů, tahali 20 metrů na laně vůz odtahové služby i s naloženým vozidlem. Nakonec je čekala 100 kilogramů vážící gumová pneumatika, kterou měli přepravit do cíle.

„Nepřestal jsem trénovat jediný den. Powerlifting pro mě není jen způsob života, je to můj život, takže nemůžu vynechat žádný trénink. Soutěže jsou ukazatelem všech dosažených výsledků. Takže teď ze sebe vydávám to nejlepší,“ uvedl vítěz Dmitrij Skosyrsky.

Neslyšící silák si odsedí 15,5 roku za přípravu vraždy své bytné, potvrdil Ústavní soud

Krimi

Letošní ročník se uskutečnil kvůli koronavirové pandemii bez přítomnosti diváků. „Absence publika má spíše negativní efekt, protože já i mnoho dalších atletů jsme zvyklí, jako skuteční gladiátoři, ukazovat naše nejlepší výsledky s emocemi obecenstva. To nás nabíjí. Musíme se ale přizpůsobit podmínkám,“ dodal účastník Michail Šivljakov.

V současné chvíli eviduje Krym necelých 4000 aktivních případů nákazy koronavirem.

Reklama

Výběr článků

Načítám