Hlavní obsah

Sedmnáctiletá sestra Spearsové je tři měsíce po porodu opět těhotná

LOS ANGELES

Zpěvačka Britney Spearsová už nedrží ve své rodině primát problémistky. Post převzala její sestra Jamie Lynn, která stihla otěhotnět v šestnácti. A přestože porodila teprve před třemi měsíci a svého snoubence si ještě nestihla vzít, už je těhotná znovu. V šoku je prý především tato lehkovážná sedmnáctka, která za antikoncepci považovala kojení.

Článek

Jamie Lynn je údajně těhotná už osm týdnů. Otcem je o dva roky starší Casey Aldridge, jemuž porodila letos v létě holčičku Maddie Briann. „Vyřvala si oči, když se to dozvěděla,“ tvrdí zdroj blízký rodině Spearsových.

Matka Lynne v minulosti hájila své mateřské dovednosti, když na ni média svalovala veškerou vinu za problémy dcery Britney a nezodpovědnost mladší Jamie Lynn. Teď je ale jasné, že s pohlavní výchovou je to u nich doma na štíru. Sedmnáctiletá Spearsová si totiž myslela, že když kojí, otěhotnět nemůže. A na pověru samozřejmě doplatila.

„Všichni jsou teď na ni naštvaní,“ uvedl zdroj pro National Enquirer. Ale na koho jsou rodiče Jamie a Lynne Spearsovi naštvaní? Mohou být pouze na sebe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám