Hlavní obsah

Rod Stewart získal hvězdu na chodníku slávy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Britský zpěvák Rod Stewart (60) v úterý obdržel hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Stal se tak 2293. osobností ze světa showbyznysu, které se této pocty dostalo. Pro hudebníka to znamená jeden ze završujících momentů jeho dlouhé kariéry.

Článek

"Je to nádherné. Opravdu se mi teď nedostává slov," sdělil Stewart. "V USA žiji třicet let a tohle je jedna z nejkrásnějších věcí, které se mi přihodily," dodal hduebník, který vyrůstal ve Skotsku.

"Je super, že jsem na chodníku zvěčněn, hned vedle Sira Eltona Johna," prohlásil před mnoha fanoušky, kteří jej přišli podpořit. John již dříve uvedl, že Stewart je nejlepším zpěvákem rock n´rollu, kterého kdy slyšel.

Stewart se narodil v Londýně. Nejdříve se chtěl stát fotbalistou. Během své muzikantské kariéry, která trvá už přes čtyřicet let, prodal více než sto miliónů nosičů.

Hudebník má šest dětí ve věku od 10 do 41 let, čtyři z nich se včerejší ceremonie zúčastnily. Další potomek by se jeho současné snoubence Penny Lancasterové (34) měl narodit v prosinci. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Rod Stewart se skutečně stane opět otcem

Hudebník Rod Stewart bude ve svých šedesáti letech již posedmé tatínkem. Ačkoliv zprávu, o níž světová média minulý týden informovala, den po jejím zveřejněním...

Výběr článků

Načítám