Hlavní obsah

Rod Stewart se skutečně stane opět otcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Hudebník Rod Stewart bude ve svých šedesáti letech již posedmé tatínkem. Ačkoliv zprávu, o níž světová média minulý týden informovala, den po jejím zveřejněním vyvrátil, ve středu naopak podle internetové verze BBC potvrdil těhotenství své snoubenky Penny Lancasterové (34).

Článek

Potěšený rocker Rod Stewart uvedl, že díky svému nastávajícímu otcovství prožívá blažené pocity. Dítě by se mělo narodit v prosinci. Snoubenci rovněž vysvětlili, proč uplynulý týden těhotenství Penny vyvrátili. Nechtěli totiž šířit žádné informace do té doby, než bude Lancasterová ve dvanáctém týdnu.

"Mám nesmírnou radost, zároveň jsem velmi opatrný, když mám potvrdit, že má snoubenka nosí naše dítě," uvedl Rod ve svém tiskovém prohlášení.

Stewart s Lancasterovou chodí asi šest let, na jaře 2006 by se chtěli vzít. Nejprve však musejí vyčkat, až skončí rozvodové řízení se Stewartovou exmanželkou Rachel Hunterovou. S ní se oženil v roce 1990, po devíti letech však jejich soužití zkrachovalo.

Stewart již má z předešlých vztahů a manželství šest dětí: Sarah je 41 let, Kimberly 25, Seanovi 24, Rubymu 17, Renée 12 a Liam deset let.

Reklama

Související témata:

Související články

Rod Stewart se stane posedmé otcem

Rocker Rod Stewart se ve svých šedesáti letech stane již posedmé otcem. Jeho snoubenka, fotografka Penny Lancasterová (34) čeká podle listu Daily Mirror...

Výběr článků

Načítám