Hlavní obsah

Rod Stewart vyvrátil snoubenčino těhotenství

Novinky, Ireland Online

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Rocker Rod Stewart vyvrátil, že by se měl již posedmé stát otcem. Jeho snoubenka Penny Lancasterová prý těhotná není, nezapomněl však připomenout, že se tak v budoucnu stát může, napsal v pátek internetový server Ireland Online.

Článek

Šedesátiletý Rod Stewart se prý musel smát, když se z médií dozvěděl o těhotenství Lancasterové (34). Sdělovací prostředky i tiskové agentury přitom ve čtvrtek po celém světě informovaly, že milenci spolu očekávají svého prvního společného potomka. [celá zpráva]

Jako první zprávu zveřejnil britský deník Daily Mirror, který se odvolal na Stewartova manažera Arnolda Steifela. Ten podle listu uvedl: "Splní se jim jejich sen, když založí rodinu."

Spletitou situaci následně napravovala rockerova tisková mluvčí. Výroky podle ní nepřesně převzali z listu Daily Record. Zvěsti o těhotenství prý kolovaly již několik týdnů, manažer měl jen říci, že pokud by se spekulace potvrdily, jejich sen by se naplnil. Ovšem pro Daily Record doplnil, že pokud ví, Penny těhotná není, Daily Mirror přitom poslední slova zcela vypustil.

"Tohle se už říká asi půl roku, kdyby to pravda skutečně byla, už by to na ní (Penny) bylo vidět," přidal se Nic Young, tiskový mluvčí Lancasterové.

Stewart již má z předešlých vztahů a manželství šest dětí: Sarah je 41 let, Kimberly 25, Seanovi 24, Rubymu 17, Renée 12 a Liam deset let. Sedmé dítě ¨zatím není ani na cestě, pokud by ale jednou Penny těhotná skutečně byla, Rod by byl velmi rád.

Reklama

Související témata:

Související články

Rod Stewart se bude potřetí ženit

Šedesátiletá rocková hvězda Rod Stewart se rozhodl potřetí vstoupit do stavu manželského. Jeho nastávající je třiatřicetiletá modelka Penny Lancasterová,...

Roda Stewarta může rozvod přijít draho

Aby si rocker Rod Stewart mohl na konci letošního roku vzít modelku Penny Lancasterovou, musí se nejprve řádně vypořádat se svou v pořadí druhou ženou Rachel...

Rod Stewart se stane posedmé otcem

Rocker Rod Stewart se ve svých šedesáti letech stane již posedmé otcem. Jeho snoubenka, fotografka Penny Lancasterová (34) čeká podle listu Daily Mirror...

Výběr článků

Načítám