Hlavní obsah

Robertsová se přejídá a sekýruje kolegy

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Herečka Julia Robertsová, která očekává narození dvojčat, se neustále přejídá a kyne. Dělá tak starosti producentům připravovaného filmu Ocean´s Twelve, v němž si krásná Američanka zahraje po boku Brada Pitta, Matta Damona a George Clooneyho.

Foto: archiv MDZ

Cyklus scénických čtení 2016.

Článek

"Sní všechno, na co přijde, všechny kostýmy jsou jí proto neustále malé a každý den se musejí přešívat," prozradila členka filmového štábu, který nyní natáčí v italském Římě.

"Italskými těstovinami je až chorobně posedlá a dokáže jich zkonzumovat neuvěřitelné množství," upřesnila a dodala, že natáčení se tak hereččinou vinou stále protahuje.  

Práce se proměnila v peklo

Kromě přejídání začala Robertsová trpět i některými hvězdnými manýry, kterými nikdy známá nebyla. V těhotenství se ale změnila, je náladová a nic jí nepřipadá dobré. Kromě toho prý věčně sekýruje herecké kolegy a členy natáčecího štábu.

"Pracovat s ní se stalo opravdovým peklem," postěžoval si zdroj z okolí budoucí maminky.

Robertsové by se dvojčata měla narodit začátkem příštího roku. Otcem je její manžel, kameraman Danny Moder, kterého si vzala v roce 2002.

Reklama

Související články

Julia Robertsová postaví zámek

Americká herečka Julia Robertsová a její manžel, kameraman Danny Moder koupili pozemek, který sousedí s jejich současným sídlem a na němž hodlají postavit malý...

Výběr článků

Načítám