Hlavní obsah

Princ Harry prý podváděl při závěrečné zkoušce na gymnáziu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Mladší syn tragicky zahynulé princezny Diany a prince Charlese prý podváděl při jedné ze zkoušek na závěr studia v prestižním gymnáziu Eton. Tvrdí to jeho bývalá učitelka, u níž princ studoval výtvarné umění. Své obvinění chce předat soudu. Napsal to britský časopis News of the World.

Foto: Jana Melicharová

Vánoční tabule a vánoční aranžmá - práce žáků

Článek

Podle ní ji vedení gymnázia přinutilo, aby princi předem dala odpovědi na otázky v testu, aby získal co nejlepší známku.

Tatáž učitelka podala na své dřívější působiště už jednu žalobu. Tvrdí, že ji škola neprávem propustila, navíc prý byla kolegy sexuálně obtěžována.

"Jedná se o nepodložená tvrzení ze strany vyučující, která je ve sporu se školou," uvedlo v prohlášení londýnské sídlo prince Charlese a jeho dvou synů Harryho a Williama. Veškerá obvinění rezolutně odmítlo i gymnázium s tm, že Forsythová se snaží vyvolat skandál a získat odškodné ve výši 100 tisíc liber, tedy asi 4,5 miliónů korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám