Hlavní obsah

Překvapeným snoubencům zahrál v hospodě na klavír frontman Coldplay

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádné překvapení čekalo minulý víkend na snoubence Jeremyho a Hannah z Anglie, kterým zahrál na klavír frontman skupiny Coldplay Chris Martin. Ten se s partnerkou zastavil v hospodě na pivo a při té příležitosti potěšil všechny přítomné hitovkou, která bude mimo jiné prvním tancem mladého páru.

Chris Martin překvapil v restauraci snoubence, zahrál jim hit od ColdplayVideo: AP

 
Článek

„Zrovna jsem seděl po nedělní směně na baru, když se u nás objevil Chris Martin a objednal si dvě piva,” svěřil se Chris Parkin, majitel podniku Stag Inn ve vesničce Hinton Charterhouse nedaleko města Bath.

Populární zpěvák, který vyrazil na pivo s partnerkou Dakotou Johnsonovou, pochopitelně upoutal pozornost všech hostů. „Zrovna jsme měli u nás naplánované setkání se snoubenci, měli jsme řešit svatbu. Nechtěl jsem Martina s partnerkou nijak vyrušovat,” uvedl hospodský, jehož 13letý syn je nadšeným klavíristou.

Coldplay ohlásili poslední album své kariéry

Kultura

„Nakonec mi to nedalo a přivedl jsem syna, aby se s Martinem potkali. Potřásli si rukama a bylo to skvělé. Dali jsme se všichni do řeči, Jeremy s Hannah vyprávěli o svatbě a prozradili, že jejich první tanec bude na písničku právě od Coldplay,” řekl Parkin.

Zpěvák sice přiznal, že má po festivalu Glastonbury trochu kocovinu, přesto usedl ke klavíru a zahrál část písničky Sky Full Of The Stars. Zároveň dal páru pár rad do manželství.

„Je to skutečná hvězda a skvělý chlap,” ocenil majitel hospody Chrise Martina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám