Hlavní obsah

Policista se držel dva kilometry na kapotě kontrolovaného auta

Novinky, Matěj Pálka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z původně rutinní kontroly se stal pro jednoho z čínských policistů hrůzný zážitek. Vyplašený řidič ho totiž vezl na kapotě auta dva kilometry.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Číňan ujel od pumpy i s policistou na kapotěVideo: AP

 
Článek

Záběry, které pořídila bezpečnostní kamera benzínové pumpy 20. října, byly nedávno zveřejněny čínskou policií. Ukazují, jak u čerpací stanice v Nan-čchangu, hlavním městě čínské provincie Ťiang-si řidič nabere policistu na kapotu a ujíždí s ním pryč.

Jednalo se o rutinní kontrolu, kdy si policisté všimli, že řidič řídil poněkud zmateně, a tak se ho rozhodli zkontrolovat. Motoristu požádali o předložení dokladů. Ten však jejich výzvy neuposlechl a rozhodl se pro zběsilou jízdu.

Vyhodil železný rám postele z druhého patra. Načasování nemohlo být horší

Koktejl

Policistu vezl na kapotě celé dva kilometry, dokud nebyl nucen zastavit na červené. Tam nakonec i došlo k zatčení řidiče.

Motorista si totiž zapomněl řidičský průkaz doma a myslel si, že by mu proto policie mohla jeho vůz zabavit. Rozhodl se tedy pro útěk. Podle zpráv místních médií si za své konání vysloužil uvržení do vazby.

Reklama

Výběr článků

Načítám