Hlavní obsah

Policejní honička skončila na golfovém hřišti, hráči nevěřili vlastním očím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké pozdvižení vyvolala v úterý policejní honička na golfovém hřišti na Floridě. Policejní automobil pronásledoval ženu za volantem SUV, která zastavila až po manévru řidiče v policejním autě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policejní honička na golfovém hřišti skončila zadržením řidičkyVideo: Reuters

 
Článek

Pronásledování podezřelého vozidla začalo ještě před areálem golfového hřiště v obci Waterford Lakes. Žena za volantem začala policejní hlídce ujíždět a namířila si to přímo do areálu, kde se v té době pohybovali hráči.

Vozidlo se podařilo zastavit po několika minutách díky manévru policejního auta, které SUV otočilo do protisměru. Poté do pronásledovaného automobilu narazila další hlídka policie. Policie později zveřejnila video z kamer umístěných v autě.

Devatenáctiletý opilec za volantem chtěl v Praze setřást policii. Nepovedlo se

Krimi

Podezřelá žena se pokusila na poslední chvíli vyběhnout z auta a použít mobilní telefon, velmi rychle však skončila na zemi v poutech. Byla obviněna z několika trestných činů.

Vedle útoku se smrtící zbraní je podezřelá z řízení pod vlivem alkoholu či drog a útoku na policistu. Nikdo z hráčů na golfovém hřišti, kteří nevěřícně z vozítek sledovali policejní honičku, nebyl zraněn.

Foto: Reuters

Policejní honička na golfovém hřišti skončila zadržením řidičky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám