Hlavní obsah

Nicole Kidmanová si zahraje hollywoodskou bordelmamá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

V poněkud nezvyklé roli se fanouškům představí 35letá filmová hvězda Nicole Kidmanová. Podle hollywoodského magazínu Variety se nechala zlákat ke ztvárnění postavy slavné hollywoodské ´madam´ Heidi Fleissové, která v roce 1997 skončila ve vězení za dodávání prostitutek nejbohatším mužům světa a prominentním představitelům továrny na sny.

Foto: Martina Žáčková

Výhled z rozhledny Doubrava nemá chybu.

Článek

Film má natočit společnost Paramount Pictures a pracovní název zní Pay the Girl (Zaplať holku). Sedmatřicetiletá Fleissová je nadšená představou, že ji na plátně ztvární právě Kidmanová, a těší se, že vznikne "něco jako Pretty Woman, ale s vizuální energií a výstřelky filmu Zjizvená tvář".

Skutečný příběh kuplířky

"Všechny filmy o životě bordelmamá jsou buď druhořadé porno, anebo nudné," říká Fleissová, která napsala vlastní paměti pod názvem Kuplířství. "Našla jsem si své místečko na trhu a zůstala na špici dva a půl roku," vzpomíná dnes na doby, kdy služby její ´agentury´ využívali ti nejznámější a nejbohatší, lidé ovládající celé státy a hýbající ekonomikou. "Bylo to opojné a byla z toho strašná spousta peněz. Ale pak přišlo vězení," dodává lakonicky.

Fleissovou dopadli v roce 1993, když si u ní detektiv vydávající se za japonského obchodníka objednal tři dívky, které by zabavily jeho kolegy. Jakmile se dívky svlékly, vpadli do místnosti policisté, kteří je zatkli jako ´hmatatelný´ důkaz proti hollywoodské madam. V roce 1997 dostala 37 měsíců vězení, o dva roky později byla propuštěna na svobodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám