Hlavní obsah

Nepovolené shromáždění, nebo cvičící muži? Skupinka zamotala policistovi hlavu

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kličku v pravidlech se pokusila najít skupina mužů v anglickém Birminghamu. Hlouček osmnácti osob se chystal rozpustit policista, který by měl pravomoc udělit mužům tučnou pokutu. Hlavu se mu pokusili dotyční zamotat náhlým poskakováním a předstíráním posilování, což je důvod, za kterým Britové ven vyrazit mohou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K situaci došlo před supermarketem v Birminghamu v sobotu odpoledne. Jakmile parta mužů spatřila přibližujícího se policistu, věděla, že bude čelit minimálně domluvě.

Muži však pohotově zareagovali a během okamžiku proměnili svůj dýchánek ve sportovní aktivitu. „Vysoká kolena, všichni, jedeme,” ozývalo se z mimo jiné z hloučku postávajících mužů.

Na záběrech je vidět, jak někteří přítomní začali dělat kliky, poskakovat a posilovat, což je aktivita, kterou Britové mohou venku provozovat, přestože by měli i u takové činnosti dodržovat několikametrové bezpečnostní rozestupy.

Najděte si sexuálního partnera, nabádá ústav nezadané občany

Koktejl

Policista evidentně vzal situaci s humorem, nicméně informace o tom, zda mužům přece jenom domluvil a seanci rozpustil, není známa. Jak už tomu v podobných případech bývá, na sociálních sítích se veřejnost rozdělila na dvě části. Zatímco jedni oceňují pohotovost a důvtip mužů, jiní spatřují v jejich chování zejména nezodpovědnost a do očí bijící obcházení nařízení.

Reklama

Výběr článků

Načítám