Hlavní obsah

Někdejší dům vévodkyně Meghan je na prodej. Stojí jako levnější vila v Praze

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dům, ve kterém trávila rané dětství vévodkyně Meghan, je na prodej. Nemovitost v Los Angeles se objevila v nabídce realitní kanceláře s cenovkou 950 tisíc amerických dolarů (21 milionů korun), což je podobná cenovka jako za pražskou vilu. Dům v Kalifornii ale žádným zásadním přepychem nezáří.

Foto: Profimedia.cz

Dům stojí na předměstí Los Angeles.

Článek

Tuctový dům se dvěma ložnicemi ani v nejmenším nenaznačuje, že v něm trávila kus života budoucí vévodkyně a jedna z nejsledovanějších žen světa Meghan Markleová, která dnes bydlí v přepychovém sídle za stovky milionů.

Foto: Profimedia.cz

Žádný luxus, ale útulno.

V domě trávila Meghan první dva roky života. Bydlela tam společně se svými rodiči a dvěma sourozenci. Manželství ale dlouho nevydrželo, dětství tak strávila budoucí vévodkyně častým stěhováním. Její bratr i sestra se v minulosti vyjádřili, že mají své sestře za zlé, že se později otočila k nefungující rodině zády.

Foto: Profimedia.cz

Dům disponuje malou terasou.

Ačkoliv dům není nijak luxusní, nabízí novým majitelům útulné bydlení na předměstí Los Angeles. Dvě ložnice, jídelna, malá terasa s posezením a dvě garáže. To všechno může mít nový zájemce za 950 tisíc dolarů (21 milionů korun).

Harry a Meghan si pořídili za stovky milionů korun sídlo v ráji, dům má 16 koupelen. Platil Charles

Koktejl

Za podobnou cenu se dá podle nabídek tuzemských realitních společností sehnat pražská vila. Pokud byste ale přemýšleli třeba o prestižní adrese na Praze 6, pak budete muset sáhnout do peněženky mnohem hlouběji. Není výjimkou, že domy stojí v řádu vyšších desítek milionů korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám