Hlavní obsah

Největší jedlík na světě se postaral o další rekord

Novinky, vps

Japonský jedlík Takeru Kobajaši si připsal na své konto další rekord. Podařilo se mu sníst 13 cupcaků (malé dortíky) za minutu. Pozoruhodnější výkon si ovšem připsal až chvilku poté. Kalorickou pochoutku potřeboval něčím spláchnout, a tak vypil během 20 sekund celý galon (3,8 litru) mléka.

BEZ KOMENTÁŘE: Takeru Kobajaši vypil galon mléka za 20 sekund

 
Článek

Dostat do sebe 13 lepivých cupcaků za minutu není nic jednoduchého, ale pro Kobajašiho to asi zas tak velká výzva nebyla. Tento profesionální jedlík se totiž každoročně účastní mnoha soutěží a drží nebo držel celou řadu rekordů. Bez rozpaků ho tedy lze označit za největšího jedlíka na světě.

Dokázal spořádat například 58 bratwurstů za deset minut, 337 kuřecích křidýlek za půl hodiny nebo 93 hamburgerů za osm minut. Loni v srpnu do sebe drobný Japonec doslova natlačil 110 párků v rohlíku. Ty má Kobajaši opravdu rád a na začátku července dokonce představil vlastní řadu hot dogů s názvem Kobi Dogs.

BEZ KOMENTÁŘE: Drobný Japonec spořádal za 10 minut 110 hotdogů

Teď 35letý jedlík ukázal, že si poradí i s tekutinami. Vypít téměř čtyři litry mléka během 20 sekund by pro zdraví běžného smrtelníka nejspíš znamenalo vážnou újmu, pokud by to vůbec zvládl, ale Kobajašiho trénovaný žaludek s tím podle všeho neměl větší problém.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám