Hlavní obsah

Nejroztomilejší pes světa vypadá jako afro-tuleň

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Boo je označován za nejroztomilejšího psa na světě. Možná vypadá komicky, ale to mu nebrání v tom, aby si získal srdce miliónů fanoušků. Dokonce už má i svou vlastní knihu a jeho slávu mu může závidět nejedna světová hvězda.

Foto: Boo, Profimedia.cz

Klíčem k úspěchu je jedinečný účes a psí pohled

Článek

Pětiletý německý trpasličí špic jménem Boo má na internetu fanklub, který čítá přes 1 900 000 lidí. Svým jedinečným vzhledem okouzlil zejména dámy, mezi nimiž se objevila například i zpěvačka Ke$ha nebo mladší sestra Kim Kardashianové Khloe.

Foto: Boo, Profimedia.cz

Boo vypadá díky svému účesu opravdu roztomile

Majitel slavného psa vystupuje pod pseudonymem J. H. Lee a pochází ze Spojených států, svou skutečnou identitu však tají. Pro americký časopis Time nicméně uvedl, že cesta ke slávě vedla přes přátele.

Foto: Boo, Profimedia.cz

Oblečky mohou naprosto změnit identitu, tady vypadá Boo jako medvěd

„Mí přátelé se velice rádi dívali na fotky mého Booa,“ řekl záhadný majitel, který v roce 2009 vytvořil svému psovi stránky na Facebooku. Ačkoli to zpočátku bral jako vtip, stránky dnes lákají tisíce nových fanoušků denně, uvedl deník The Daily Mail.

A čím si Boo vysloužil tak velkou pozornost?

Klíčem k jeho úspěchu se stal originální účes, který vlastně vznikl náhodou. Boo měl příliš zauzlovanou srst, kterou nešlo vůbec rozčesat. Nezbývalo tedy, než použít nůžky.

Foto: Boo, Profimedia.cz

Boo se fanouškům představil v mnoha převlecích

„Ta zpráva o nové vizáži mě sklíčila. Při bližším pohledu mi ale došlo, že je Boo s novým účesem vlastně velmi roztomilý,“ uvedl majitel.

Foto: Boo, Profimedia.cz

Sluneční brýle dodávají šmrnc

Boo nyní vystupuje veřejně a dělá reklamu své knize s názvem "Boo, život nejroztomilejšího psa na světě". Publikace se skládá z exkluzivních fotografií, na kterých se Boo věnuje nejoblíbenějším činnostem, pózuje v nejrůznějších převlecích, hraje si s přáteli a dělá nezapomenutelné psí oči.

Foto: Boo, Profimedia.cz

Boo umí udělat opravdové psí oči

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám