Hlavní obsah

Nechtěná fena bez čenichu a nohy měla být utracena, teď našla šťastný domov

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Canterbury

Fena Bonnie si během svého života zažila své. Když se opuštěná toulala po ulicích, přišla o čumák a jednu přední nohu. Kvůli jejímu vzhledu o ni nikdo neměl zájem, a tak měla být utracena. I její příběh nakonec však skončil happy endem a teď si užívá života v láskyplném domově.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Fena Bonnie, která přišla o čumák a nohu, našla konečně láskyplný domovVideo: Caters News / @bravebonbon , AP

 
Článek

Kříženec border kolie byl nalezen ve zbídačeném stavu v Rumunsku, odkud byl přepraven do záchranné stanice ve Velké Británii. Tam si ho na sociální síti všimla 29letá Kate Comfortová z Canterbury a jak sama říká, byla to láska na první pohled.

„Nikdo ji nechtěl, o to víc jsem ji chtěla já. Byla tak zranitelná a potřebovala lásku,“ popsala nová majitelka Bonnie. Nejdřív ale musela přesvědčit svého manžela, který váhal kvůli tomu, že už doma měli tři psy. „Tak jsem řekla, že se o ni budu starat, dokud jí nenajdu perfektní domov. Jenže se ukázalo, že perfektní domov je ten náš,“ řekla Comfortová.

Dokonale nedokonalá

Po pár měsících rodina Bonnie oficiálně adoptovala. Comfortová chtěla původně fence pořídit protézu, jenže rána u pahýlu se stále otevírala, proto z toho nakonec sešlo. Zároveň se snažila vybrat peníze na operaci čumáku.

„Když jsme ale zjistili, že by šlo čistě jen o kosmetický zákrok a nemělo by to žádný pozitivní dopad na její život, tak jsme si to rozmysleli. Nechat ji operovat jenom kvůli tomu, aby vypadala víc normálně, by bylo kruté,“ vysvětlila Britka s tím, že Bonnie netrpí žádnými bolestmi a je stejně čilá, jako ostatní psi v rodině.

I přes svůj handicap má zvíře spoustu příznivců, na sociální síti má 14 tisíc sledujících. Najdou se však i lidé, kteří k němu přistupují negativně. „Naše Bonnie je dokonale nedokonalá, ale my ji zkrátka milujeme takovou, jaká je. Jestli někoho pohoršuje, jak vypadá, je to jeho problém, ne náš,“ dodala Comfortová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám