Hlavní obsah

Nafukovací jednorožec odnesl pětiletou dívku na širé moře

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve vodách u řeckého města Antirrio se v neděli odehrálo drama. Pětiletou dívku na nafukovacím jednorožci odnesl proud více než 800 metrů od pobřeží. Dívku naštěstí zachránila loď plující nedaleko.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Dívka byla na pláži s rodiči, ti ji však na chvíli spustili z očí a holčička se vybavena nafukovacími rukávky a jednorožcem vydala do vody.

Během pár minut už byla na jednorožci daleko do břehu. Vyděšení rodiče okamžitě informovali pobřežní hlídku, která následně informovala plavidlo nacházející se nejblíže dívce.

Posádka lodi Salaminomachos pak dítě bezpečně vyzvedla z vody. Jeden z pasažérů nahrál video, jak se loď blíží k holčičce unášené na širé moře, a následnou záchranu.

Policista pohotově zachránil dítě před útokem žraloka

Koktejl

Podle místních médií to nebylo poprvé, co loď Salaminomachos musela zasahovat v podobném případě. V sezoně už takto posádka lodi musela vylovit postaršího muže, který si na vodě užíval sluníčka na nafukovací matraci, a proud ho zanesl ještě dál než dívku.

Reklama

Výběr článků

Načítám