Hlavní obsah

Na rybářskou loď v USA dopadl keporkak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké štěstí měla v neděli dvoučlenná posádka rybářské lodi ve vodách u města Plymouth v americkém státě Massachusetts. V jeden okamžik totiž z vody vyskočil keporkak a dopadl na příď lodi. Video z incidentu, při němž nebyl nikdo zraněn, poskytla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na rybářskou loď dopadl keporkakVideo: Reuters

 
Článek

„Loď byla ve špatný moment ve správném postavení. Pro všechny zúčastněné to mohlo dopadnout mnohem hůře,“ řekl serveru NBC Boston správce přístavu v Plymouthu Chad Hunter.

Velryba nadzvedla loď s turisty a unášela ji na zádech

Koktejl

Incident se odehrál okolo desáté hodiny ranní. Na videu z něj je vidět, že keporkak po vynoření dopadl na příď jedné z mnoha rybářských lodí, které se na místě s ohledem na množství ryb nacházely. Stejný důvod sem ostatně přilákal také velryby.

Podle informací jednoho z dvojice mužů na palubě nebyl nikdo zraněn. Střet s kytovcem způsobil na lodi menší poškození, plavidlo však bylo schopné dopravit se zpět do přístavu svépomocí.

Výletní loď v Mexiku vyletěla po střetu s obřím živočichem do vzduchu

Koktejl

„Děti se často naklánějí přes boční část lodi, aby mohly pozorovat ryby. Je velké štěstí, že nikdo nebyl zraněn. Podobný incident je poměrně vzácný, ale pro lidi na lodích velmi nebezpečný,“ dodal Hunter.

Reklama

Výběr článků

Načítám