Hlavní obsah

Muž z Tbilisi našel po třech letech na ulici svého zatoulaného psa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se 62letému Giorgimu Berezianimu z gruzínského Tbilisi před třemi lety zatoulal pes Jorge, myslel si, že už se s ním nikdy neshledá. V neděli, po dlouhých třech letech, však svého čtyřnohého kamaráda našel spícího na ulici. Jakou měli oba ze znovushledání radost, dokládá přiložené video.

Ilustrační foto.

Článek

Když se Jorge ztratil, Bereziani dělal vše, aby ho našel. Ať už ale brouzdal ulicemi, vylepoval plakáty nebo se vyptával kolemjdoucích, nic nevedlo k úspěchu.

V neděli mu však zavolal známý, že na ulici vidí spícího psa, který je podobný Jorgemu. Bereziani ihned sedl na autobus a jel se přesvědčit na vlastní oči.

Na záběrech je vidět, jak muž pomalu přichází k podřimujícímu psovi a volá na něj jeho jménem. „Jorge, jsi to ty? Jsi to ty! Jak se máš, ty můj kluku?“ říká Bereziani ve videu.

Pes byl sice prvních pár vteřin po probuzení trochu zmatený, po chvíli však svého majitele poznal a byl štěstím bez sebe.

Jorge měl na pravém uchu žlutý štítek, který značí to, že byl odchycen kontrolními pracovníky. Ti však podle deníku Daily Mail zhodnotili, že je neškodný, a tak ho naočkovali a vypustili zpět na ulici.

Reklama

Výběr článků

Načítám