Hlavní obsah

Motorkáře během závodu srazila k zemi srna

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Elkins

Panenská příroda a motoristické závody zkrátka nejdou dohromady. Když 29letý závodník na motorce tuto sobotu absolvoval poslední etapu závodu v americkém státě Západní Virginie, do cesty mu vběhla srna. Skočila mu zrovna do oblasti řídítek a srazila ho i s motorkou k zemi.

BEZ KOMENTÁŘE: Srna během závodu srazila motorkáře k zemi

 
Článek

Závod s názvem „Rally West Virginia“ byl rozdělen do dvou dnů a jeho jednotlivé etapy vedly přes veřejnosti uzavřené cesty v zalesněných okresech Randolph, Pocahontas a Webster. Braden Childers se ho zúčastnil na motorce KTM 450 XC-W a s číslem 136.

První den závodu se umístil na třetí pozici, kterou druhý den o jednu příčku ještě vylepšil, a to i přesto, že se v sobotu během poslední etapy střetl se srnou. Childersovi se totiž nic nestalo a během několika vteřin mohl pokračovat v jízdě.

Osud zvířete, které náraz odhodil o několik metrů dál, ovšem známý není. Podle záběrů kamery na Childersově helmě je ale zřejmé, že srna z místa nehody utekla. Nezbývá tak než doufat, že je v pořádku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám