Hlavní obsah

Modelka se chce vdát za Michaela Jacksona

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Dvacetiletá francouzská modelka Joanna Thomae prozradila, že by se ráda provdala za krále pop music Michaela Jacksona, který v současnosti čelí obvinění ze sexuálního zneužívání nezletilce. Informaci v pondělí přinesl zpravodajský server Ananova s odvoláním na list The Daily Mirror.

Foto: Mirka Hrbáčová

Ilustrační foto

Článek

"Pečuji o něj a on pečuje o mě. Líbali jsme se. Zbytek je soukromá záležitost," svěřila se půvabná Francouzka v americkém televizním pořadu Entertainement Tonight a dodala, že by požádání o ruku neodmítla. "Ano, řekla bych ano," vyhrkla modelka.

Joanna dále uvedla, že se zpěvákem sdílela jeho sídlo Neverland. Popírá však, že by mezi nimi došlo k pohlavnímu styku. "Byli jsme spolu v posteli, ale dívali jsme se jen na filmy," upřesnila.

Manekýna žijící v Paříži se s Jacksonem seznámila ve svých třinácti letech. Od té doby prý mezi nimi panuje "velmi zvláštní vztah".

Reklama

Související témata:

Související články

Jackson má nové sídlo, Neverland pronajme

Král pop music Michael Jackson, který čelí obvinění z pedofilie, opustil svůj Neverland v kalifornské Santa Marii. Luxusní sídlo je nyní k pronájmu. Zpěvák...

CNN: Jackson onanoval před malým chlapcem

Americký zpěvák Michael Jackson, který čelí obvinění z pohlavního zneužívání dětí, údajně onanoval v přítomnosti jednoho chlapce. Oznámila to ve čtvrtek...

Výběr článků

Načítám