Hlavní obsah

Mladík natočil svou náměsíčnou matku, jak tančí bizarní taneček

Novinky, Tereza Seidlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Middlesex

Krutý žertík spáchal na své náměsíčné matce mladý Američan z Middlesexu v New Jersey. Natočil ji během bizarního tanečku v kuchyni a video umístil ve čtvrtek na internet. Bezmála půl miliónu lidí se tak teď baví ženou v růžovém pyžamu, která podivně tančí a tvrdí, že se tak pokouší pomocí speciální šifry otevřít klec, v níž pěstuje rajčata.

Náměsíčná žena tančí v růžovém pyžamu bizarní taneček

 
Článek

“Šel jsem do kuchyně pro čaj a viděl svoji mámu, jak stojí ve tmě. Rozsvítil jsem a tohle se začalo dít,“ tvrdí v popisku pod videem Nick Foti. Na pořízeném záznamu je vidět žena v krátkém růžovém pyžamu, která podivně tančí a šibalsky kouká do kamery. Následně pak mladíkovi vysvětluje, že jde o speciální šifru, s jejíž pomocí se snaží otevřít klec, v níž pěstuje rajčata. Když dokončí podivné vystoupení, které jí bohužel ke zdárnému otevření imaginární klece nepomůže, odchází z kuchyně, jako by nic.

Reakce Američanky na natočené video

Mladý Američan tvrdí, že jeho matka byla v tu dobu jako smyslů zbavená a celou scénku si druhý den nepamatovala. To dokazuje i dalším videem, které záhy dodal na internet, na němž své matce ukazuje její noční taneční kreace. Ta se jen nevěřícně diví a dodává, že se jí v noci skutečně zdálo o sbírání třešní nebo rajčat.

Je ovšem otázkou, zda jde o skutečnost nebo jen dobře zahrané divadlo. Vzhledem k tomu, že mladík přímo pod videem avizuje, že se s ním bude ucházet o titul v soutěži Král internetu a všechny nabádá k tomu, aby pro něho hlasovali, dá se o jeho autenticitě mírně pochybovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám