Hlavní obsah

Miss ČR Zuzana Jandová: život bez filmu by byl těžký

Novinky, Jakub Kynčl
KARLOVY VARY

Nejkrásnější dívka roku 2008 Zuzana Jandová se objevila v Karlových Varech na pondělním golfovém turnaji Golf Prestige Cup, respektive na módní přehlídce, která následovala hned po jeho ukončení.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Zuzana Jandová

Článek

Modelka sice hned zamířila do Prahy, ale během festivalu se v lázeňském městě ještě nejméně jednou objeví, a to na další přehlídce ve středu. A to ještě možná nebude vše.

Pohledná dlouhonohá dívka působí na přehlídkách zcela sebejistě, ale v Karlových Varech už tak pevná v kramflících není. Letos totiž zavítala na filmový festival zcela poprvé, a tak má ještě hodně co objevovat. Sama doufá, že ještě během festivalu najde volný den a přijede se podívat na nějaký film čistě ve svém volném čase.

„Jsem fanda komedií. A když se objeví nějaký dobrý psycho thriller, tak si na něj také velmi ráda zajdu. A když se v nějakém snímku vyskytuje Bruce Willis, tak mi to také vůbec nevadí, zrovna na něj se podívám vždy velmi ráda,“ rozpovídala se pro Novinky Zuzana Jandová a dodala, že jejím nejoblíbenějším snímkem je asi Armageddon.

Necítí se být českou Angelinou Jolie

Zuzanu Jandovou lidé často nazývají českou Angelinou Jolie, důvodem jsou zejména plné rty a mírně exotický vzhled. Sama Jandová si to ale nepřipouští. „Neprožívám to, každý jsme nějaký, ale sama si nijak nemyslím, že bych jí byla podobná,“ reagovala.

Modelka, jejíž oblíbenými filmy byly v dětských letech hlavně Popelka a Ať žijí duchové viděla jako poslední film František je děvkař, a tak je vidět, že se rozhodně nebrání ani české tvorbě. A jestli by si dovedla představit rok bez sledování filmů? „Asi bych to zvládla, ale opravdu bych nechtěla,“ uzavřela rozhovor Jandová.

Reklama

Výběr článků

Načítám