Hlavní obsah

Maturantka klopýtala na vysokých podpatcích, až se poroučela k zemi

– Texas
Novinky, zkr

Slavnostní ceremoniál k zakončení studia na střední škole bývá významnou životní událostí. Maturantka z Mansfield High School v Texasu by na něj ale nejspíš nejraději zapomněla. Na slavnost si totiž vzala boty s příliš vysokými podpatky, ve kterých si div nevykloubila kotníky. I když se trhanými pohyby snažila udržet balanc, nakonec spadla na zem, napsal server listu The Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Maturantka klopýtala na vysokých podpatcích, až se poroučela k zemi

 
Článek

Zakončovací ceremoniál se konal minulý pátek na stadionu v Texasu. Jedna ze studentek však zvolila vskutku nevhodnou obuv. Její vrávoravou chůzi završenou pádem natočil přítomný divák.

Dívka šla v botách na vysoké platformě nejdřív po běžecké dráze. I přesto, že její povrch byl pevný a hladký, bylo vidět, že má s chůzí problémy. Jakmile však vstoupila na trávník, začalo pro ni „peklo“. Nakonec jí museli přispěchat na pomoc členové učitelského sboru a doprovodit ji na pódium pro absolventy.

Modelky padaly jako hrušky

Chůze na vysokých podpatcích či platformách dokáže skutečně potrápit. A to i profesionálky z řad modelek.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na módní přehlídce v Cannes modelky padaly jako hrušky, jedna dokonce čtyřikrátVideo: Reuters

Pády na přehlídkových molech nejsou moc časté, ale někdy se opravdu zadaří. Jako například na přehlídce Fashion for Relief v Cannes před čtyřmi lety. Na charitativní akci pořádané Naomi Cambellovou se k zemi poroučelo hned několik jejích kolegyň. A jedna z nich dokonce čtyřikrát.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám