Hlavní obsah

Liv Tylerová věří v narození holčičky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Půvabná herečka Liv Tylerová je ve vysokém stupni těhotenství a pomalu se začíná připravovat na porod. Pohlaví svého dítěte si sice prozradit od lékařů nenechala, sama je však skálopevně přesvědčena, že se jí narodí holčička.

Foto: Václava Simeonová
Článek

Sedmadvacetiletá Liv Tylerová očekává narození svého prvního potomka. K určení jeho pohlaví má prý neobvyklou metodu, která je podle ní naprosto spolehlivá.

Herečka má údajně zvláštní smysl, který se u ní během těhotenství rozvinul. Díky němu si podle svých slov může být jistá, že na svět přivede děvče. Zdroje z jejího okolí však tvrdí, že jde spíše o Livino zbožné přání, které se však naplnit nemusí.

Dítě by se mělo narodit během vánočních svátků. Herečka a její manžel, o pět let starší hudebník Royston Langdon, si nepřáli znát pohlaví potomka předem.

Slavný pár je z očekávaného miminka v sedmém nebi, již pro něj ve svém domě v New Yorku připravili vše potřebné, a to s předstihem pro případ, že by se dítě začalo na svět drát dříve. Liv se také rozhodla, že kvůli mateřství svou kariéru na pár měsíců pozastaví.

Reklama

Související články

Liv Tylerová se vdala

Hollywoodská herečka Liv Tylerová si vzala svého dlouholetého přítele, zpěváka Roystona Langdona. Manželský slib si snoubenci dali 25. března při soukromém...

Liv Tylerová chce pózovat nahá

Sedmadvacetiletá kráska z filmové ságy Pán prstenů Liv Tylerová prohlásila, že má v úmyslu nafotit sérii vlastních aktů, až se jí letos v zimě narodí první...

Výběr článků

Načítám