Hlavní obsah

Lidé v roce 2008 zkoušeli reklamovat například i prostřelený televizor

LONDÝN

Pojišťovna Lloyds uveřejnila seznam nejpodivnějších žádostí o proplacení pojistného, které za loňský rok dostala. Pojišťovacím agentům se nejvíce líbila žádost o proplacení pojistného za televizi, kterou majitel prostřelil, když si čistil revolver.

Článek

Zaplatit od pojišťovny chtěl i muž, který tvrdil, že potřebuje novou postel: tu starou prý opotřeboval tím, že na ní měl příliš často sex.

Jistá dáma zase chtěla po společnosti Lloyds, aby jí proplatila sbírku sexuálních pomůcek, která jí při vloupání byla ukradena. Agentům dokonce dodala i účtenky od nákupu vibrátorů a podobných pomůcek.

Roztržitý pojištěnec zase chtěl proplatit ukradené brýle, třebaže zloděje znal. Do ložnice mu prý vlétla straka a brýle odcizila.

Telefon "vyčištěný" v myčce

Zvláštní kategorii tvoří žádosti o proplacení škod na elektronických přístrojích, zvláště mobilech a přehrávačích, které si klienti Lloyds podle vlastních slov dali "vyčistit" do myčky nádobí.

Další koumáci zase telefonovali ve vaně a divili se, proč jim telefon po pádu do vody nefunguje.

"Nikdy mě nepřestane udivovat rozmanitost žádostí, které dostáváme. Vůbec se nedá předvídat, co ještě přijde," říká Phil Loney, zaměstnanec Lloyds.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám