Hlavní obsah

Lenny Kravitz touží po Paris Hiltonové

Právo, hof

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Rockový zpěvák Lenny Kravitz prý touží po schůzce s Paris Hiltonovou, dědičkou obrovského hotelového impéria a známou hvězdou společnosti. Jak prozradily anonymní zdroje před vyhlašováním cen televizní stanice MTV americkým reportérům, pokoušel si s ní dohodnout večeři.

Foto: Marek Velebný

Jiří Suchý a Jitka Molavcová na autogramiádě

Článek

Čtyřicetiletý Kravitz je ostatně znám četnými milostnými aférkami. Hodně se psalo o jeho vztahu s australskou herečkou Nicole Kidmanovou a jeden čas byla jehou partnerkou také zpěvačka Natálie Imbruglia.

Doba je prý pro jeho zálety vhodná, třiadvacetiletá Paris se totiž nedávno rozešla s Nickem Carterem ze skupiny Backstreet Boys. [celá zpráva]

Trápí ho nedostatek soukromí

Nicméně Kravitz bývá v poslední době často vídán rovněž s někdejší manželkou tenisty Borise Beckera Barbarou.

"Jen spolu pracujeme nebo chodíme na nákupy, i když v Miami si někdy vyjdeme ven i večer," tvrdí Kravitz, ale dodává, že před večírky dávají přednost konverzaci.

Jak je to ale doopravdy s jeho životem, ví jen málokdo. Stěžuje si na nedostatek soukromí. Tělesní strážci se prý od něho nehnou ani na krok.

Reklama

Související články

Romance Hiltonové s Carterem skončila

Dědička sítě hotelů Paris Hiltonová je opět nezadaná. S Nickem Carterem, bývalým zpěvákem skupiny Backstreet Boys, s nímž chodila sedm měsíců, se dohodla,...

Hiltonová: Šampaňské a kaviár jsou přežitek

Dědička mnohamiliónového hotelového impéria Paris Hiltonová prohlásila, že kaviár a šampaňské jsou pro vyšší společnost již přežitek. Prý se jím chlubí jen ti,...

Výběr článků

Načítám