Hlavní obsah

Kylie Minogue překonala rakovinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Australská popová hvězda Kylie Minogue podle lékařů zdárně překonala rakovinu. Šestiměsíční terapii označili francouzští odborníci za úspěšnou.

Článek

Sedmatřicetiletá zpěvačka odletěla se svým francouzským přítelem Olivierem Martinezem z Paříže do Melbourne, aby se setkala se svou matkou Carol, otcem Ronem, sestrou Dannii a bratrem Brendanem. "Kylie zoufale chtěla vidět svoji rodinu. Chtěla je jen obejmout a říci jim, že všechno se vyvíjí dobře," řekl jeden zdroj listu The Sun.

Chemoterapie člověka zcela vyčerpává

Zpěvačka je podle listu ještě rozechvělá, ale už uvolněná. Bylo to několik perných měsíců a byly chvíle, kdy se cítila velmi slabá a úplně na dně. Chemoterapie člověka zcela vyčerpá, je to strašná metoda, která vystavuje tělo intenzivní námaze, řekl zdroj deníku.

Popová hvězda dokáže jen stěží vložit do svých slov všechno štěstí, jen se tak lehce usmívá. V poslední době už se cítila dost pozitivně a zdravě. Trochu i nabrala na váze, začaly jí opět růst vlasy a začala věřit v budoucnost.

Příští týden začne Kylie Minogueová chodit na tradiční ozařování, které má zajistit, aby se zhoubné rakovinné buňky opět nevrátily. Po šesti týdnech ji čeká nové vyšetření.

Na pódia se vrátí na jaře

Zpěvačka se loni v květnu podrobila operaci prsu v rodném Melbourne, chemoterapii však prodělala ve Francii, odkud pochází její přítel. Vzhledem k tomu, že se dobře zotavuje, splní se zřejmě předpoklad lékařů, že by se mohla na jaře vrátit na pódium se svým turné Showgirl, které bylo odloženo loni v květnu, kdy jí byl diagnostikována rakovina.

Reklama

Související témata:

Související články

Za Kylie Minogue přiletěla do Paříže matka

Australská zpěvačka Kylie Minogue, která se stále zotavuje v Paříži, má další podporu. Její matka za ní do francouzské metropole přiletěla, aby jí mohla...

Lékaři pustí Kylie Minogue na Vánoce domů

Australská zpěvačka Kylie Minogue dostala novou šanci, že by mohla strávit letošní vánoční svátky doma se svou rodinou v Austrálii. Radostnou novinu...

Výběr článků

Načítám