Hlavní obsah

Kvůli dlouhému čekání na pizzu přišel Američan do podniku s kalašnikovem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celých deset minut musel čekat na svoji pizzu třiašedesátiletý Američan Charles Douglas Doty Jr. z Knoxvillu v Tennessee. Rozhodl se proto do restaurace přijít s kalašnikovem a vyděsit obsluhu. Ze zbraně nakonec nevystřelil a odešel ještě před příjezdem policie.

Foto: Profimedia.cz

Restaurace Little Caesars. Ilustrační foto

Článek

Ozbrojený muž přišel do restaurace Little Caesars, aby si objednal pikantní pizzu. Když mu ale personál sdělil, že příprava bude deset minut trvat, velmi se rozčílil.

Nejdříve požadoval kompenzaci v podobě dalšího jídla, což se ovšem nesetkalo s úspěchem. Restaurace v reklamách slibuje, že je vždycky „hot and ready” (teplá a připravená).

Odešel tak z restaurace ven, ale vzápětí se vrátil, tentokrát už s kalašnikovem v ruce. Vyděšeného zaměstnanece, jenž chtěl restauraci opustit, ozbrojený muž zastavil. Další žena, která už měla v ruce svoji objednávku, věnovala rozčílenému muži vlastní pizzu, aby ho uklidnila.

Násilník chtěl před policií vyskočit oknem, teď je všem k smíchu

Koktejl

„Snažili jsme se ho uklidnit, naštěstí neměl prst na spoušti. Mířil na mě a požadoval po mně pizzu. Byl jsem v šoku. Nechápu, proč se tak choval kvůli jídlu za šest dolarů,” uvedl zaměstnanec pizzerie.

Jednomu z dalších pracovníků se podařilo z kuchyně zavolat policii, která ovšem přijela až ve chvíli, kdy už Doty odkráčel z restaurace pryč. Policie ho ale později zadržela a obvinila z útoku a únosu. Podezřelý muž nyní čeká ve vazbě na soud, uvedl server The Charlotte Observer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám