Hlavní obsah

Kurnikovová má místo svatby na krku žalobu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MIAMI

Ruská tenistka a modelka Anna Kurnikovová, která již několik měsíců marně sní o sňatku se svým přítelem, španělským sex symbolem a zpěvákem Enriquem Iglesiasem, se svatebních zvonů zřejmě v blízké budoucnosti nedočká. Namísto veselky a manželského života ji teď trápí spíše žaloba, kterou na ni podali vlastní rodiče.

Foto: Slovácké léto

Vaši staří plyšáci mohou odvést ještě spoustu záslužné práce

Článek

Vztah Kurnikovové a Iglesiase prochází od letošního března četnými zvraty. Na začátku měsíce partneři ohlásili, že se navždy rozešli, o tři týdny později již byla situace zcela opačná a oba se zamilovaně ruku v ruce procházeli po australské metropoli jako dvě hrdličky a vehementně přesvědčovali okolí, že jsou stále spolu a šťastni.

Ze svatby nebude nic

Kurnikovové, která vždy chtěla Igelsiase co nejdříve nahnat do chomoutu, znovu svitla naděje na svatbu. Enrique se však brání, do manželství se mu příliš nechce a považuje ho za pouhou formalitu. Jejich představy o společné budoucnosti se rozcházejí.

"V současnosti chci s Annou trávit volný čas, ale je mi jedno, jestli jsme svoji či ne," prohlásil Iglesias u příležitosti svého koncertu v Moskvě, kde ho doprovázela jeho přítelkyně. Dodal, že si velice dobře dokáže představit, že spolu budou vychovávat děti, aniž by byli oddáni.

"Můžeme mít potomky i bez toho, abychom byli manželé. Děti rostou, ať jsou jejich rodiče oddáni nebo ne. Nejdůležitější pro ně je, aby byly milovány."

Iglesias: nejsem proutník jako otec

Osmadvacetiletý zpěvák zároveň popřel, že by šel ve stejných šlépějích jako jeho otec, známý mnohými milostnými avantýrami a pletkami. "Nejsem stejný typ jako on," prohlásil Enrique, "je to jen náhoda, že byl extrémně známý zpěvák a že já také budují kariéru v oblasti hudby. Kromě toho máme zcela odlišné životy. Nesnažím se ho kopírovat. Jsem člověk, který může žít s někým, koho miluje, ale už nemusím mít děti nebo být ženatý."

Rozhádal je dům

Dvaadvacetileté Kournikovové jeho tvrzení zřejmě sebevědomí nepozvedne, v současnosti má však zcela jiné starosti. Čelí žalobě, kterou na ni podali vlastní rodiče. Sergej a Alla Kurnikovovi od uplynulého týdne požadují, aby jim dcera vyplatila dvoutřetinový podíl z domu na Miami, jehož jsou údajně všichni tři majitelé.

Usedlost, v níž bydlí ruská krasavice jen se svým přítelem, společně zakoupili v roce 2000 za 5 miliónů dolarů, jeho cena se nyní odhaduje na téměř dvojnásobek. Tenistka však tvrdí, že sídlo je výhradně jejím majetkem.

Annin manager David Schwab ve čtvrtek prohlásil, že o justičních potížích své klientky není informován a odmítl se k celé záležitosti vyjádřit. 

Reklama

Související témata:

Související články

Anna Kurnikovová chce, aby Iglesias žárlil

Ruská tenistka a v poslední době i úspěšná modelka Anna Kurnikovová oplácí svému milenci Enrique Iglesiasi jeho milenecké pletky. Vyráží na nekonečné noční...

Enrique Iglesias opustil flirtující Kurnikovovou

Zpěvák Enrique Iglesias je rozzloben zvěstmi o milostných aférách ruské tenistky Anny Kurnikovové, s níž se dosud intimně stýkal. Rozhodl se proto učinit rázný...

Výběr článků

Načítám