Hlavní obsah

Koupili dárek pro dítě, místo hračky byla v obalu poloautomatická puška

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovské překvapení nechtěně způsobili na oslavě manželé z Floridy, když přinesli dárek pro dítě, který zakoupili v obchodě ve městě Valparaiso. V krabici od plastové hračky se totiž nacházela poloautomatická puška Mossberg 715T i s náboji.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Minulou neděli navštívila Veronica Alvarez-Rodriguezová se svým manželem, vojákem z povolání, párty na oslavu příchodu dítěte (baby shower). Jak bývá zvykem, pro dítě, které co nevidět přijde na svět, zakoupili drobný dárek v obchodě Goodwill, kam lidé mohou darovat věci, které už nepotřebují.

Nerozbalenou krabici s umělohmotnou hračkou zakoupili za 10 dolarů (zhruba 230 korun). Když došlo na rozbalování jejich daru, zhrozili se. Uvnitř krabice totiž nebyla plastová hračka, ale samonabíjecí puška Mossberg 715T. „Vy jste mi koupili zbraň!“ nadšeně zvolal budoucí otec.

Manželé už tak nadšení nebyli, spíše naopak. Okamžitě uvědomili policii, která okamžitě vyslala své muže na místo oslavy. Ve středu policie celý incident potvrdila s tím, že stále probíhá vyšetřování.

Vše podle ní zatím nasvědčuje tomu, že ten, kdo krabici do obchodu odevzdal, netušil, co je uvnitř. Krabice mohla být podle vyšetřovatelů odevzdána do sběrného boxu firmy Goodwill někde mezi floridskými městy Tallahassee a Pensacola. Podle záznamů zbraň nebyla hlášena jako kradená, nyní pušku prověřuje Úřad pro alkohol, tabák, zbraně a trhaviny (ATF).

Zavazadlo mně balila matka, tvrdil při bezpečnostní kontrole muž s puškou v tašce

Koktejl

Zbraň má nyní v držení policie na devadesát dní, pokud se však ukáže, že není spojena s žádnou nelegální aktivitou, bude zřejmě patřit malému Jonathanovi, který se co nevidět narodí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám