Hlavní obsah

Kateřina Brožová napadla Noida: Je to podvodník

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ždáň

Kateřina Brožová (41) s dcerou Kačenkou si v minigolfovém turnaji odnesly bronzovou medaili. Mohly ale skončit těsně pod vrcholem. Bohužel ale Noid se svým týmem podváděli.

Článek

"Je to nefér. Fair play jim asi nic neříká," zlobila se Kateřina Brožová. A právem. Alkoholem posilnění Vašek Noid Bárta a Marian Vojtko z devíti jamek odehráli jen pět, čísla si výsledkové listiny psali, jak se jim líbilo, a přišlo jim to náramně vtipné. I fotografka Novinek zaznamenala, jak si Noid pomáhal dostat míček do jamky místo holí rukou.

"Je mi to líto kvůli Kačence. I tak ale byla strašně šťastná. Je to její první pohár v životě," dodala  Brožová na sportovním odpoledni muzikálů Polská krev a Carmen. I třetí místo pořádně s přáteli oslavila.

"Koukám jako blázen. Kačka obvykle skoro nepije," smál se přítel Brožové Peter Kovarčík. Brožová s přáteli popíjela na oslavu panáky whisky a skvěle se bavila.

Ráda poslouchala i komplimenty, kterých zaznělo na její na adresu opravdu hodně. A není divu. Ve svých jednačtyřiceti nemá na obličeji ani těle jediný zásah a nemá skoro žádné vrásky.

"Slyšela jsem o botoxu, ale zatím jsem nic nepodstoupila. Používám jen kvalitní krémy," vysvětlila tajemství krásy.

Snad poprvé po dlouhé době se k sobě na veřejnosti měli Brožová s Peterem Kovarčíkem a nepopřeli svůj vztah. Na sjezd Vltavy, na který se v pondělí Kateřina s dcerou vydávají s nimi, ale Peter nejede.

"Máš špatný záda, to bys nezvládl," říkala Kovarčíkovi Kateřina. Sedmiletá Kačenka pak situaci vysvětlila. "Jede s náma jeden mámin kamarád," prozradila. Na vodě stráví tři dny. "Budeme sjíždět jen část Vltavy. Na vodu jezdím pravidelně, ale úplně typický vodák asi nejsem. Spát budeme v hotelu," dodala herečka a zpěvačka.

Malá Kačenka už se těší do školy. Chystá se do druhé třídy, na prvním vysvědčení měla samé jedničky. "Už se trošku nudím. Byly jsme s mámou v Chorvatsku, ale to bylo v červnu," přiznala. Kluka prý ale ve škole nemá. "Nemám, fakt," dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám