Hlavní obsah

Kate Winsletová má příliš velké nohy

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská herečka Kate Winsletová prozradila, že se stává častým terčem vtipů svého kolegy Leonarda DiCapria. Důvodem jsou prý její nohy, které hlavní protagonista Titaniku považuje za příliš legrační.

Foto: Karolína Kudláčková

Mezi tradiční masopustní masky patří Bakchus

Článek

Hollywoodský idol se při pohledu na ně podle herečky "svíjel smíchy" a její boty nejednou nazval kánoemi. Winsletovou to ale z míry nevyvádí. Na velikost svých chodidel, potažmo bot, si již zvykla.  

Má desítky

"Mám skutečně velkou nohu a nosím boty desítky," přiznala herečka. Nejvíce narážek si ale užila, když si dala nohy na stůl nebo je musela ukazovat kameramanům.

"Leonardo si takový okamžik pokaždé s potěšením vychutnal. Bavil se, když mohl diskutovat o mých nohách. Říká se, že se vám ruku v ruce daří práce lépe nebo že si jdete s někým na ruku. Leo mi šel na nohu," vyprávěla Kate s úsměvem.

Na kariéru je pyšná

Osmadvacetiletá hvězda si zároveň nenechá nic líbit. Přiznala, jak se v současnosti mstí svým spolužákům, kteří se jí dříve vysmívali.  

"Byla jsem teď nakupovat s matkou a náhodou jsem narazila na spolužačku, která pracuje v obchodním domě. Tak jsem jí s chutí řekla něco v tom smyslu, kam to dotáhla, že já jsem teď světoznámá herečka a ona prodává u pultu s kosmetikou," řekla Winsletová.

"Hned se mi ulevilo. Ona mi pro změnu poděkovala za to, jaká jsem mrcha, což ji dělá údajně psychicky silnější a odolnější. Tak jsem se jen pousmála a šla jsme hrdě dál s pocitem, že už poprvé nemá navrch," prozradila Kate.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Winsletová hvězdou muzikálu

Sedmadvacetiletá britská herečka Kate Winsletová, kterou ve Spojených státech proslavila zejména role v oscarovém hitu Jamesa Camerona Titanic, bude hrát spolu...

Kate Winsletová čeká miminko

Britská herečka Kate Winsletová a její novomanžel režisér Sam Mendes čekají v lednu své první společné dítě. Sedmadvacetiletá Winsletová má z prvního...

Kate Winsletová porodila synka

Oscarová herečka Kate Winsletová se stala již podruhé matkou. Ve středu, dva dny před Štědrým dnem, v New Yorku porodila syna, který nese jméno Joe. Oznámil...

Výběr článků

Načítám